ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ρίτα Γουίλσον: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μας βοηθήσει να φέρουμε ταινίες στην Ελλάδα»

12:12
21.01.2020

Ελληνικό χρώμα κυριάρχησε στην λαμπερή τελετή των βραβείων του σωματείου ηθοποιών στο Λος Άντζελες, με την Ρίτα Γουίλσον να αποκαλύπτει τα σχέδιά της για ταινίες στην Ελλάδα με την βοήθεια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως η ίδια δήλωσε στις κάμερες!

«Ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματικά θα βοηθήσει κι ελπίζω ότι θα φέρουμε περισσότερες κινηματογραφικές παραγωγές στην Ελλάδα. Είναι μία καταπληκτική χώρα για γυρίσματα», ανέφερε η Ρίτα Γούιλσον με τον Τομ Χανκς στο πλευρό της στο κόκκινο χαλί.

Αμφότεροι, δεν σταμάτησαν λεπτό να εκθειάζουν τη χώρα μας και η δήλωσή της για ταινίες στην πατρίδα μας ενθουσιάζει, καθώς η προβολή θα είναι τεράστια σε μία περίοδο που η άνοδος της Ελλάδας και η εντυπωσιακή επιστροφή της μετά τα μνημονιακά χρόνια, αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο.

 

 

Η πρωτοβουλία Μητσοτάκη και ο ενθουσιασμός του Τομ Χανκς

Ο πρωθυπουργός είχε συναντηθεί στο παρελθόν με τον διάσημο ηθοποιό και σε συζήτηση που είχαν σχετικά με θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε πρόταση τιμητικής πολιτογράφησης του Τομ Χανκς και της οικογένειάς του, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον συνομιλητή του.

Μετά από τη συνάντηση του Αμερικανού ηθοποιού με τον Έλληνα πρωθυπουργό, δράση ανέλαβε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός Εσωτερικών απέστειλε σχετική εμπεριστατωμένη εισήγηση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατόπιν αυτών ο Προκόπης Παυλόπουλος με την υπογραφή του επικύρωσε την τιμητική πολιτογράφηση του αστέρα του Χόλιγουντ.

Χριστιανός ορθόδοξος με φιλανθρωπική δράση

Ο Τομ Χανκς είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Ρίτα Γουίλσον, χάρη στην οποία γνώρισε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, την οποία και ασπάστηκε. Είναι γνωστό ότι διαθέτει ακίνητη περιουσία στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται συχνά για διακοπές τα καλοκαίρια. Λιγότερο γνωστή είναι η φιλανθρωπική δράση που έχει αναπτύξει, μεταξύ των οποίων η μεγάλη βοήθεια που παρείχε στους πυρόπληκτους στο Μάτι.