ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Θεοδωράκης: Οι ψεκασμένες προτάσεις Καμμένου ρεζιλεύουν τη χώρα -Η ευθύνη είναι του Τσίπρα

18:06
11.10.2018

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τις «γελοίες» όπως τις χαρακτήρισε προτάσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπ. Αμυνας Πάνου Καμμένου.

«Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; - δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία» σχολίασε ο Στ. Θεοδωράκης.

Εξίσου «γελοία» χαρακτήρισε την πρόταση «για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;)». . «Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού για να καταλήξει βάζοντας στο κάδρο των ευθυνών τον Πρωθυπουργό: «Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή - δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα».