ΣΗΜΕΡΑ

Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ: Οικονομία και εσωκομματικά στο τραπέζι

12:30
07.04.2021

Σήμερα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, η συνεδρίαση του οποίου είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.

Αν και επισήμως η ατζέντα του Πολιτικού Συμβουλίου περιλαμβάνει ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, όπως το Σχέδιο Ανάκαμψης, οι τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας, οι τελευταίες εσωκομματικές φουρτούνες είναι πιθανόν να τεθούν επί τάπητος.

Άλλωστε, το Πολιτικό Συμβούλιο δεν έχει συνεδριάσει το τελευταίο δίμηνο, μέσα στο οποίο υπήρξαν αρκετά. Η ένταση και οι διαφοροποιήσεις που προκλήθηκαν lόγω της υπερψήφισης του νομοσχεδίου για το Ελληνικό, ο καυγάς Σκουρλέτη – Κουρουμπλή στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και τα συνεχιζόμενα «φάλτσα» του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να απαντήσει, μέσω διαδικτύου, στον Αλέξη Τσίπρα

. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, αναμένεται να εστιάσει στην αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος, δίνοντας έμφαση στα ζητήματα οικονομίας για τα οποία η Κουμουνδούρου θα παρουσιάσει εξειδικευμένο πρόγραμμα την προσεχή Τρίτη.