ΙΔΙΩΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα του - Επισκέφτηκε τη Μονή Αγίας Τριάδας

21:43
22.05.2020

Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή και γι' αυτό το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στη μνήμη του πατέρα του 3 χρόνια μετά τον θάνατό του.

 

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού είναι αυστηρώς ιδιωτική και όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr δεν έχει προγραμματίσει καμία συνάντηση με φορέα. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε σήμερα να επισκεφθεί τη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στο Ακρωτήρι Χανίων.

Στο πλευρό του ο πρωθυπουργός βρίσκεται ο γιος του Κωνσταντίνος, με τον οποίο επισκέφθηκε τη Μονή και είχε συνάντηση σε χαλαρό κλίμα με τον Ηγούμενό της , τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις από ετών και τον οποίο και συνεχάρη για την εγκατάσταση του στην Μονή. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει αναλάβει προσωπικές ενέργειες για την ανακαίνιση του Μοναστηριού.

Εικόνες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά

 

Στην παρέα ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά
Στη Μονή της Αγίας Τριάδας στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης / Φωτογραφία: flashnews.gr

Στην Μονή Αγίας Τριάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στη Μονή Αγίας Τριάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης / Φωτογραφία: flashnews.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Χανιά
Στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μνημόσυνο του πατέρα του / Φωτογραφία: flashnews.gr