ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ

Ο Παπαχριστόπουλος θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη χαρά

12:17
12.02.2019

Με μεγάλη του χαρά θα ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, δήλωσε ο παραιτηθείς πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αντέννα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος- που με την παραίτησή του έδωσε και τυπικά τέλος στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων- πρόσθεσε μάλιστα οτι θα ζητήσει και ραντεβού με τον πρωθυπουργό για να τον εντάξει στην προσπάθεια, ενώ σημείωσε ότι συνεχίζει να στηρίζει το κυβερνητικό έργο.

Συνεχίζουμε, είπε, εννοώντας τους πρόθυμους 6 βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, να στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο γιατί πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση πήρε μία χώρα χρεοκοπημένη, λεηλατημένη και σιγά σιγά την αναστηλώνει»

«Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα, να τελειώσει οριστικά με τη διαπλοκή και την μιντιακή δικτατορία» δήλωσε στο κανάλι... ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σχολιάζοντας την παράδοση της έδρας του, σημείωσε ότι δεν έκανε κάτι το σπουδαίο, αλλά το αυτονόητο, καθώς έχει δικό του κώδικα συμπεριφοράς. Σχετικά με τη στάση των έξι βουλευτών και τη δέσμευση στήριξης, ανέφερε ότι μπορούν να διαφοροποιηθούν αργότερα σε κάποιο νομοσχέδιο και εξήγησε ότι η δέσμευση ήταν για να μην ευτελίζεται ο κοινοβουλευτισμός.