ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΝΔ: Χωρίς γραβάτα, χαλαροί βουλευτές και υπουργοί στο Καβούρι -Με ποδήλατο πήγε ο Αμυράς [εικόνες]

12:05
09.11.2019

Μια ματιά στις αφίξεις των στελεχών της ΝΔ μαρτυρά ότι αυτή η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, στο Καβούρι, γίνεται σε πιο «χαλαρό» στιλ.

Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ πήγαν στο Καβούρι, για τη σύσκεψη που έχει συγκαλέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς γραβάτα, ενώ άλλοι δεν φόρεσαν ούτε σακάκι.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος χωρίς γραβάτα
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Οπως για παράδειγμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επέλεξε ένα δερμάτινο μπουφάν για την περίσταση.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με δερμάτινο
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Εξάλλου, χωρίς γραβάτα εμφανίστηκε στο Καβούρι και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαμογέλασε στους φωτογράφους που ήταν εκεί, την ώρα που βγήκε από το αυτοκίνητό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς γραβάτα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Αλλά και οι κυρίες της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ επέλεξαν ένα πιο χαλαρό στιλ, άλλες με casual και άλλες λίγο πιο σπορ επιλογές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά στο τηλέφωνο
Η Ντόρα Μπακογιάννη

Με ποδήλατο ο Αμυράς στην ΚΟ της ΝΔ

Σίγουρα η άφιξη που ξεχώρισε όμως ήταν του Γιώργου Αμυρά. Και αυτό γιατί ο βουλευτής της ΝΔ επέλεξε το αγαπημένο του μέσο μετακίνησης, το ποδήλατο.

Ο Γιώργος Αμυράς κάνει ποδήλατο
Με ποδήλατο πήγε ο Γιώργος Αμυράς στην ΚΟ της ΝΔ

Σε αυτή τη διαφορετική συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, στόχος είναι η σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης και τους βουλευτές, προκειμένου οι τελευταίοι να μην αιφνιδιάζονται από τις αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο Βασίλης Κικίλιας χωρίς σακάκι
Ο Βασίλης Κικίλιας

Ψηλά στην ατζέντα της συζήτησης θα είναι το προσφυγικό και η προανακριτική για τη Novartis, όπως και όλα τα υπόλοιπα θέματα της επικαιρότητας.

Η Αννα Καραμανλή με σπορ λουκ
Η Αννα Καραμανλή

Κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναμένεται να συζητηθούν οι φορολογικές ελαφρύνσεις, προκειμένου οι βουλευτές να μπορούν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες στις τοπικές κοινωνίες τις αλλαγές.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Βασίλη Οικονόμου
Μπογδάνος- Οικονόμου φτάνουν για τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να πέσει στο τραπέζι της συζήτησης και το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η Φωτεινή Πιπιλή με φουλάρι
Η Φωτεινή Πιπιλή

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ