ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Λοβέρδος: Πασχίζουμε να μη διασπαστούμε στο Κίνημα Αλλαγής

11:48
13.06.2018

Η συμφωνία Αθήνας-Σκοπίων προκαλεί αναταράξεις όχι μόνο στον κυβερνητικό συνασπισμό αλλά και σε άλλα κόμματα.

Σχολιάζοντας τις διαφορετικές απόψεις μέσα στο Κίνημα Αλλαγής για το θέμα της συμφωνίας με τα Σκόπια, ο κ. Λοβέρδος, ανέφερε στο ρ/σ Θέμα: «Πασχίζουμε να μην διασπαστούμε. Συνεπώς δεν θέλω να εξηγήσω την στάση των συναδέρφων μου και των συντρόφων μου. Αυτή η προσπάθειά μας να μείνουμε ενωμένοι και να μην προσβάλουμε όλους εκείνους που ήρθαν και ψήφισαν. Έχουμε δώσει τον λόγο μας, να είμαστε ενωμένοι. Δεν είναι ώρα τώρα να μπω σε αυτόν ο διάλογο».

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν μπορεί να υπάρξουν δυο διαφορετικές στάσεις μέσα στο Κίνημα. «Δεν εννοώ δυνατότητα δυο διαφορετικών στάσεων στο θέμα. Αλλιώς νοθεύεται το μήνυμα και σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της κοινωνίας να είμαστε ενωμένοι. Ο δρόμος είναι ένας», τόνισε.

Οσο για τη συμφωνία, επανέλαβε ότι «περιμένουμε να μας δοθεί το πραγματικό κείμενο της συμφωνίας. «Αν δεν δούμε το κείμενο της συμφωνίας, δεν έχουμε υποχρέωση να πούμε την γνώμη μας. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό για αυτά που λέει», τόνισε και παρέπεμψε στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα γίνει στην Ολομέλεια την Παρασκευή.