ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ

Κυβερνητικοί κύκλοι απαντούν στον ΣΥΡΙΖΑ: Θα δοθούν κονδύλια για την καμπάνια ενημέρωσης για κορωνοϊό

21:35
26.03.2020

Με έντονο τρόπο σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι τις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Οι κύκλοι της κυβέρνησης επεσήμαναν ότι θα διατεθούν πόροι για να γίνει ενημέρωση των πολιτών με σποτ και μηνύματα που θα αγγίξουν μικρούς και μεγάλους. Για να σημειώσουν δηκτικά: "Οι γνωστοί, που δεν χάνουν ευκαιρία να λαϊκίσουν, θεωρούν ότι βρήκαν νέο πεδίο. Ας κρατήσουν το δηλητήριό τους για αλλού. Το πεδίο της ενημέρωσης στη μάχη κατά του κορωνοϊού δεν προσφέρεται".

Αναλυτικά όσα σχολίασαν κυβερνητικοί κύκλοι:

"Ενα από τα σημαντικότερα όπλα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι η ενημέρωση των πολιτών. Ενημέρωση που πρέπει να γίνει με όλους τους τρόπους και με σπότ και μηνύματα που θα φθάσουν και θα αγγίξουν μικρούς και μεγάλους. Και σε αυτή τη μάχη, ναι, θα διατεθούν πόροι. Για να προλάβουμε, πριν φθάσουμε να νοσηλεύουμε. Οι γνωστοί, που δεν χάνουν ευκαιρία να λαϊκίσουν, θεωρούν ότι βρήκαν νέο πεδίο. Ας κρατήσουν το δηλητήριό τους για αλλού. Το πεδίο της ενημέρωσης στη μάχη κατά του κορωνοϊού δεν προσφέρεται".