ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 13ο ΠΑΙΚΤΗ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor 2

13:06
18.01.2018

Σαν βόμβα έχει σκάσει η είδηση οτι οι παίκτες του Survivor δεν θα είναι 24 αλλά 25 και οι διάσημοι από 12 θα γίνουν 13!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπορεί να μην ανέφερε το όνομα στον αέρα, ωστόσο από την …γλαφυρή περιγραφή της, κατέστησε σαφές πως πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ακούμε και διαβάζουμε ότι υπάρχει 13ος παίκτης ο οποίος θα προστεθεί στην ομάδα των Διασήμων. 13 θα είναι οι Διάσημοι. Φαντάζομαι ότι αν προστεθεί ένας Διάσημος, θα προστεθεί κι ένας Μαχητής.

Εμένα οι πληροφορίες μου λένε ότι αν μπει και ένας Διάσημος, θα μπει κι ένας Μαχητής. Αυτός ο Διάσημος, λέω εγώ τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχω κάνει, ότι είναι γυναίκα.

Είναι μια πολύ ωραία ξανθιά γυναίκα, χυμώδης. Δεν την λες αθλητική με την έννοια του αθλητικού, είναι juicy. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση και για άλλο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Επίσης ξέρω ότι είχε πρόταση να είναι και στο Dancing with the Stars και τελικά δεν ευδοκίμησε. Και προφανώς είχε πρόταση και για το Survivor, που από ότι φαίνεται θα είναι.

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα. Είναι παρουσιάστρια που έχει γίνει πολύς ντόρος γύρω από το όνομα της, πάρα πολλές φορές, εδώ και αρκετά χρόνια που βρίσκεται στα πράγματα, περίπου 5»