15.000 ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΑΤΑΙΑ

Βόλος: Αναβλήθηκε η φιέστα του δήμου με Βανδή και Μάστορα λόγω βροχής- Την Παρασκευή το σόου της φωταγώγησης της πόλης

00:28
04.12.2019

Η έντονη βροχόπτωση που έπεφτε το βράδυ στον Βόλο, ανάγκασε τους διοργανωτές του σόου της φωταγώγησης, να αναβάλουν τις εκδηλώσεις.

Στο σόου που είχε στήσει ο δήμος θα τραγουδούσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες», μεταξύ άλλων, όμως από το απόγευμα άρχισε να βρέχει και δεν σταμάτησε καθόλου. Υπό τον φόβο να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα στα μηχανήματα, ο δήμος αναγκάστηκε να αναβάλει το σόου και να το διοργανώσει την προσεχή Παρασκευή στις 19:30.

Στο κέντρο της πόλης μάλιστα, είχαν μαζευτεί περίπου 15.000 άνθρωποι, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να κοπάσει η βροχή και να ξεκινήσει η γιορτή, αλλά μάταια. Είχαν φτάσει στη περιοχή μάλιστα λεωφορεία από τις γύρω πόλεις της Θεσσαλίας, αλλά και την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, να επισκεφθούν το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», αλλά και το «Χωριό του Αη Βασίλη» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Την Παρασκευή πάντως αναμένεται ακόμη περισσότερος κόσμος, καθώς είναι αργία στην πόλη, αφού τιμάται ο πολιούχος προστάτης της, Άγιος Νικόλαος.