ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Βαλεντίν: Η γυναίκα που την παρέλαβε στη Γαλλία είναι η βιολογική της μητέρα

03:27
14.02.2020

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις την υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν, καθώς οι γαλλικές Αρχές αναφέρουν πως η γυναίκα που είναι με την μικρή είναι η βιολογική της μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γαλλικές Αρχές έστειλαν ένα έγγραφο στις ελληνικές, στο οποίο αναφέρουν ότι δεν έχουν αμφιβολία πως πρόκειται για μητέρα και κόρη. Τονίζουν δε ότι πήραν ξεχωριστές συνεντεύξεις από τις δύο χρησιμοποιώντας ειδικό ερωτηματολόγιο και από τα αποτελέσματα αναδεικνύεται η οικογενειακή σχέση μητέρας και κόρης.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως η γυναίκα που εμφανίστηκε και ισχυρίστηκε χθες ότι είναι η μητέρα της Βαλεντίν, βρίσκεται στη Γαλλία από το 2015, μιλάει πολύ καλά γαλλικά και εργάζεται. Μάλιστα μόλις η 7χρονη Βαλεντίν έφτασε στο Παρίσι, την έγραψε στο σχολείο.

Οι γαλλικές Αρχές τονίζουν πως δεν χρειάζεται να επιληφθούν οι αρχές πρόνοιας της Γαλλίας, γιατί το παιδί είναι σε ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον. Μάλιστα ψυχολόγος που εξέτασε το κοριτσάκι ανέφερε πως δείχνει υγιές και χαρούμενο.

Οι Γάλλοι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους Ελληνες ότι αν επιθυμούν εξέταση DNA για να πιστοποιήσουν και τυπικά την συγγένεια ανάμεσα σε μητέρα και κόρη τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν την δικαστική οδό.

Ολα όσα έγιναν στην υπόθεση εξαφάνισης της Βαλεντίν
Εδώ και αρκετό καιρό το Πανελλήνιο παρακολουθεί την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν. Οι Αρχές προσπαθούσαν να βρουν την άκρη του νήματος και μετά από πολύωρη ανάκριση του πατέρα της 7χρονης Αμπελκά αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια πολύωρης ανάκρισης του πατέρα του κοριτσιού από έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο ίδιος... έσπασε και τελικά παραδέχτηκε ότι το παιδί δεν είχε εξαφανιστεί αλλά το μετέφερε με τη βοήθεια συγγενικού του προσώπου στη Γαλλία. Όταν ο πατέρας της Βαλεντίν «έσπασε» στην ανάκριση, αμέσως οι άντρες της Ασφάλειας του ζήτησαν να κάνει μία βιντεοκλήση στη γυναίκα που κρατούσε το παιδί στη Γαλλία για να βεβαιωθούν ότι τους λέει αλήθεια και ότι το κορίτσι είναι καλά στην υγεία του και σε ασφαλή χέρια.