ΤΡΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών υπέρ Κουφοντίνα έξω από ομιλία του Μεϊμαράκη [εικόνες]

21:14
15.05.2019

Αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν διαμαρτυρία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στη Θεσσαλονίκη, έξω από χώρο που πραγματοποιεί ομιλία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στη συνέχεια, οι αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας σε ένδειξη συμπαράστασης στον εκτελεστή της 17 Νοέμβρη και το αίτημά του για άδεια.

Πορεία αντιεξουσιαστών για τον Κουφοντίνα στη Θεσσαλονίκη
Οι αντιεξουσιαστές έκαναν και πορεία για τον Κουφοντίνα/ Φωτογραφία: seleo

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από τον χώρο στην οποία πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της ΝΔ για τις ευρωεκλογές. Βασικός ομιλητής ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μάλιστα καταχειροκροτήθηκε όταν ο Τάσος Σπηλιόπουλος στον χαιρετισμό του ανέφερε απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό «είμαστε υπερήφανοι για τη στάση σου στο Βουκουρέστι». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως και βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Ο Κώστας Καραμανλής με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Ο Κώστας Καραμανλής με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη/ Φωτογραφία: MOTIONTEAM