ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΒ

Φέσσας: Οι αγορές δεν θα συγχωρήσουν τη διγλωσσία - Η κυβέρνηση αποθαρρύνει τους επενδυτές

13:44
10.07.2018

Την στιγμή που η χώρα αναζητεί επενδύσεις και συνεννόηση, η κυβέρνηση νομοθετεί κατά τρόπο που αποθαρρύνει τους επενδυτές, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, στο πλαίσιο έκτακτης συνέντευξής του.

Παράλληλα πρόσθεσε, με νόημα ότι: «Ταυτόχρονα επιχειρείται να διχασθεί η επιχειρηματικότητα σε «καλούς» και «κακούς». Οι αγορές δεν θα συγχωρήσουν τη διγλωσσία, το ξήλωμα των μεταρρυθμίσεων και την πόλωση. Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν υπηρετείται με αυτόν τον τρόπο».

Η δήλωση του κ. Φέσσα έρχεται, στον απόηχο της επίθεσης του Πρωθυπουργού στον ΣΕΒ κατά την ομιλία του από τη Θεσσαλονίκη, στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. 

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στην πρόσφατη έκθεση του συνδέσμου, είχε πει ότι «επιχειρεί να παρέμβει στη δημόσια συζήτηση για τα μέτρα του ’19 και του ’20, δίνοντας σήμα αναγκαιότητας εφαρμογής τους ανεξάρτητα από το αν πιάνουμε τους στόχους ή όχι».

Είχε προσθέσει, δε, για το ζήτημα περικοπής των συντάξεων ότι «θα συμβούλευα την ηγεσία του ΣΕΒ να πάψει να εκτίθεται…».