ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ελληνικά Παραδοσιακά Εδέσματα & StreetBall στο Σύνταγμα

11:54
16.03.2018

StreetBallHandmade Greek Food το νέο streetfood στη καρδιά της Αθήνας, υπόσχεται ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα σε γευστικές μπαλίτσες. 

Το StreetBall από παιχνίδι του δρόμου στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα, με το σύνθημα doingmorewithless γίνεται ένα παιχνίδι γεύσεων στους δρόμους της Αθήνας.

Με σύνθημα wearedoingmorewithless & σεβασμό στους καρπούς της φύσης μαγειρεύει μόνο με ελαιόλαδο & προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου ελληνικά, για το δρόμο ή το γραφείο, για κολατσιό ή γεύμα. Και για όλους, εργαζόμενους & περαστικούς και τους επισκέπτες της χώρας μας, της Αθήνας μας.

Για ξεκίνημα 6 γεύσεις, κεφτέδες μοσχαρίσιοι, τοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, κουτομπουκιές, ψαρομπουκιές μπακαλιάρου και τηγανόψωμα & 6 συνοδευτικά φάβα, πουρές πατάτας, ρύζι, χωριάτικη, πράσινη & λάχανο καρότο. Ξεχωριστή θέση οι πατάτες τηγανισμένες σε ελαιόλαδο, τα  dressing  και οι σάλτσες από τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα έως κατίκι, γραβιέρα, σάλτσα τομάτας ή λεμονάτη και οι vegan εκδοχές.

Για γλυκό λουκουμάδες της μαμάς με κανέλα & μέλι, με παγωτό ή με μερέντα. Και οι τιμές επίσης δελεαστικές το snackbox με 4 τεμάχια 3,5 ευρώ και lunchbox με 8 τεμάχια 5,5 ευρώ, και ότι συνοδευτικό θέλεις, ενώ οι λουκουμάδες 2,5 ευρώ.

Όλα, φαγητό & καφέδες, σε οικολογικές βιοδιασπώμενες συσκευασίες από φυσικά υλικά ενώ σε συνέργεια με τη COCO-MAT.BIKE το ξύλινο ποδήλατο του StreetBall από το Κολωνάκι έως την Πλάκα & το Μοναστηράκι έως την Ομόνοια έχει αναλάβει το delivery.

Βουλής 21 Σύνταγμα, Deliveryτηλ 2111111965

&info@street-ball.gr , www.street-ball.grfb.me/strettball.gr&e-food

 

 

foto8.jpg

 

foto9.jpg