Εισήγηση Στυλιανίδη: Να κλείσει ο Κηφισός τη νύχτα, να μην πάνε στις δουλειές τους αύριο οι εργαζόμενοι

20:26
14.10.2021

Εισήγηση του υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας για έκτακτα μέτρα στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να κλείσει ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα κατά τη διάρκεια της νύχτας με την αξιοποίηση και της αστυνομίας και του στρατού που θα διασφαλίσουν πως δεν θα πραγματοποιείται κίνηση οχημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ  14/10/2021  20:04

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Φούσκωσαν τα ποτάμια της Αττικής -Ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη σε Κηφισό-Ιλισό [εικόνες & βίντεο]


ΕΛΛΑΔΑ  14/10/2021  19:58

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πού έχει διακοπή κυκλοφορίας

Οι προβλέψεις της Πολιτικής Προστασίας θέλουν τα καιρικά φαινόμενα να εντείνονται τη νύχτα, ενώ ο όγκος του νερού στον Κηφισό είναι πολύς, καθώς υπάρχουν φόβοι να πλημμυρίσει ιδιαίτερα προς τον Πειραιά.

Φούσκωσαν τα ποτάμια της Αττικής

Τρόμο προκαλούν οι εικόνες από τον Κηφισό, του οποίου η στάθμη ανέβηκε επικίνδυνα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που έφερε στην Αττική η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Τα νερά «φούσκωσαν» πολύ και κυλούσαν ορμητικά, φτάνοντας σε μεγάλο ύψος. Το ποτάμι έχει παρασύρει πολλά φερτά υλικά, όπως κορμούς δέντρων που έρχονται από τις περιοχές που κάηκαν το καλοκαίρι, δημιουργώντας ένα «άγριο» σκηνικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης αναμένεται να προταθεί στην κυβέρνηση η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αττική, ενώ από το υπουργείο κλιματικής αλλαγής και πολιτικής προστασίας, προτείνει να βγει οδηγία ώστε οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις να μην μεταβούν στους χώρους εργασίες την Παρασκευή.


Ακολουθήστε το
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο