ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ

Διακοπή στα τρένα Θεσσαλονίκης-Αλεξανδρούπολης λόγω κακοκαιρίας

11:37
11.07.2019

Αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Θεσσαλονίκης - Αλεξανδρούπολης εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε τη βόρεια Ελλάδα.

 

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ η σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Ξάνθης - Αλεξανδρούπολης είναι απροσπέλαστη λόγω της πλημμύρας που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση στην περιοχή.

 

Συνολικά δέκα άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν στη διάρκεια της κακοκαιρίας, προσήλθαν χθες το βράδυ στο Τμήμα Εκτάκτων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΤΕΠ, Κώστα Παπαθεοδώρου, μόνο το ένα εξ' αυτών, ένας 66χρονος, που έφερε χτύπημα στο κεφάλι από πτώση, έχρηζε νοσηλείας, ενώ τα άλλα εννέα χαρακτηρίζονται ως ελαφρά περιστατικά καθώς αφορούσαν κυρίως τραυματισμό από τη χαλαζόπτωση.

Ανεστάλη η κυκλοφορία συρμών του ΟΣΕ και μεταξύ Φλώρινας - Θεσσαλονίκης

 

Επίσης, η κυκλοφορία αμαξοστοιχιών έχει ανασταλεί με εντολή του διαχειριστή υποδομής του ΟΣΕ μέχρι νεοτέρας εξαιτίας πτώσης δέντρων στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Φλώρινας-Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, μικρές καθυστερήσεις φαίνεται πως υπάρχουν από το πρωί και στα δρομολόγια Χαλκίδας, λόγω προσωρινής ακινητοποίησης της αμαξοστοιχίας 601, έξω από την Αθήνα.