Ξημερώματα της Κυριακής,

Αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Συζητούσε με δυο κοπέλες, πέρασε το μηχανάκι και τον πυροβόλησαν

07:47
17.05.2021

Ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου, με θύμα 58χρονο, πρώην πυγμάχο, παλιό γνώριμο της ΕΛΑΣ, έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με ό,τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», «πάρκαρα σε απόσταση δύο μέτρων από το σταματημένο μηχανάκι στο οποίο καθόταν το θύμα. Ήταν κοντά στο πάσο του μαγαζιού και συζητούσε με δύο κοπέλες».

Και προσέθεσε το εξής: «Την ώρα που κατεβαίνω για να πάω στο μαγαζί, πέρασε από δίπλα μου το μηχανάκι με τους δράστες και σταμάτησαν ακριβώς δίπλα στο θύμα. Ο συνοδηγός τον πυροβόλησε εξ επαφής, στο μισό μέτρο, 3 με 4 φορές. Το θύμα έπεσε από την πλευρά του δρόμου αιμόφυρτος και τον είδα νεκρό. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία μαζί με το ΕΚΑΒ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 

Την ίδια ώρα κάμερα έχει καταγράψει τη στιγμή που άντρας σταματάει έξω από καντίνα και πυροβολεί 3 φορές στο στήθος και στον λαιμό τον 58χρονο ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος. Όπως αναφέρει και το MEGA, οι δράστες παρά το γεγονός ότι τόσο στο κατάστημα υπήρχαν πελάτες και εργαζόμενοι όσο και δίπλα από τον στόχο τους βρισκόταν ένας άλλος άνδρας, εκτέλεσαν σε ελάχιστο χρόνο το συμβόλαιο θανάτου.