ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τέξας: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς σε πανεπιστημιούπολη

22:57
03.02.2020

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε μετά από πυροβολισμούς στην πανεπιστημιούπολη στο Πανεπιστήμιο Texas A&M University-Commerce, όπως ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να διευκρινίζεται η κατάσταση της υγείας του. Αρμόδιοι λειτουργοί της πανεπιστημιούπολης, που βρίσκεται 105χλμ βορειοανατολικά του Ντάλας, δεν ήταν διαθέσιμοι για να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες για τους πυροβολισμούς Στους φοιτητές και το προσωπικό της πανεπιστημιούπολης δόθηκε αρχικά εντολή να βρουν καταφύγιο, η οποία αργότερα ήρθη .Ολα τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, όπου είναι εγγεγραμμένοι 12.000 φοιτητές, μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς ακυρώθηκαν για το υπόλοιπο της ημέρας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο WFAA, που συνεργάζεται με το ABC. «Ο γιος μου είναι ασφαλής σήμερα, αλλά κουράστηκε με τις ανοησίες σε αυτή την πανεπιστημιούπολη», είπε μία χρήστης του facebook, ονόματι Γιολάντα Τεμπλ, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τον Οκτώβριο κοντά σε αυτή τη πανεπιστημιούπολη, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 12 τραυματίστηκαν σε ένα πάρτι Χάλογουιν με περισσότερους από 750 παρευρισκόμενους, πολλοί εκ των οποίων φοιτητές, είχαν τονίσει οι αρχές.