ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Φρικιαστική στιγμή: Είδε τη δολοφονία του αδερφού του από κάμερα παρακολούθησης -Σε ένοπλη ληστεία στη Φλόριντα

12:08
21.09.2019

Ένας 23 χρονος άνδρας δολοφονήθηκε μέσα στο κατάστημά του στην πόλη Μπέινττον της Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο αδερφός του παρακολουθούσε τη δολοφονία σε πραγματικό χρόνο μέσα από ανοιχτό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η φρικιαστική υπόθεση συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα ειδών καπνού και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον 23χρονο Μοχάμεντ Χέιμντ να ανοίξει ένα χρηματοκιβώτιο που διέθετε στο μπάνιο του μαγαζιού.

Στη συνέχεια, ένας από τους άνδρες κατάφερε χτύπημα στον άτυχο άνδρα με την ξιφολόγχη που είχε τοποθετημένη πάνω στο τυφέκιο SKS που κρατούσε, πριν τον πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι.

Παρακολούθησε τη δολοφονία του αδερφού του σε πραγματικό χρόνο

Τραγική φιγούρα στην όλη υπόθεση ο αδερφός του θύματος, ο οποίος παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ήταν εκείνος που ειδοποίησε της αρχές, αναφέροντας τη ληστεία και πως ο αδερφός του βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος.

Ο άνδρας διέθετε εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο από την οποία μπορούσε να δει εικόνα ζωντανά από το κατάστημα και όπως όλα δείχνουν παρακολούθησε σε πραγματικό χρόνο τη δολοφονία του αδερφού του.

Ο 20χρονος Αμάντο Ζέπι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 23χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος στη Φλόριντα
Ο 20χρονος Αμάντο Ζέπι που κατηγορείται για τη δολοφονία του 23χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος στη Φλόριντα

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την
Πέμπτη τον Αμάντο Ζέπι, ένα 20χρονο που
φέρεται να κρατούσε το όπλο με το οποίο
δολοφονήθηκε ο Μοχάμεντ Χέιμντ. Ο άνδρας
συνελήφθη και προφυλακίστηκε, ενώ στα
χέρια των αρχών βρίσκεται και το όπλο
του φόνου.