Ο ΠΟΛ ΤΟΥΝΤΟΡ ΤΖΟΟΥΝΣ ΕΚΛΨΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Δισεκατομμυριούχος ντύθηκε... Τζον Σνόου σε εκδήλωση κατά της φτώχειας [βίντεο]

11:09
16.05.2019

Ο δισεκατομμυριούχος Πολ Τούντορ Τζόουνς, ιδρυτής του «Robin Hood Foundation», έκλεψε την παράσταση στην ετήσια εκδήλωση του ιδρύματός του, καθώς εμφανίστηκε ντυμένος... Τζον Σνόου!

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος, θυμηθηκε την περίφημη σειρά «Game of Thrones» και εμφανίστηκε με ένα σπαθί πάνω στη σκηνή, λέγοντας πως θέλει να σκοτώσει τον «Μαύρο Βασιλιά της φτώχειας».

Μπροστά σε 4.000 προσκεκλημένους, γύρισε και είπε σε μερικούς διαχειριστές κεφαλαίων, όπως οι Ντέιβιντ Τέπερ, Μπιλ Άκμαν και Ντέιβιντ Άινχορν: «Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι τα επιπλέον λίγα δολάρια που δίνετε είναι το κρίσιμο σημείο ανάμεσα στον θάνατο και τη ζωή».

Σκηνικό Game of Thrones στην εκδήλωση

Αφού πρώτα άρχισε να παίζει η μουσική υπόκρουση από την γνωστή σειρά της HBO, ο Τζόουνς εμφανίστηκε στη σκηνή ως Τζον Σνόοου, με περούκα, γούνα και βρετανική προφορά.   «Νομίζω
ότι είστε εκείνα τα πρόσωπα στη γραμμή
φωτιάς, όταν το μέταλλο είναι ζεστό, και
υπάρχει κάποιος τραυματισμένος, θα
πέσετε κάτω, θα τον πάρετε και θα τον
μεταφέρετε σε ασφαλές μέρος»,
είπε χαρακτηριστικά ο
ιδρυτής του Robin Hood Foundation.

   Το
Ίδρυμα Robin Hood διοργανώνει κάθε χρόνο τη
μεγαλύτερη εκδήλωση για συγκέντρωση
χρημάτων στις ΗΠΑ. Είναι
η μεγαλύτερη οργάνωση καταπολέμησης
της φτώχειας στη Νέα Υόρκη.

Στην
εκδήλωση, τραγούδησε
ο Καναδός σταρ της ποπ, Σον Μέντες, ενώ
έκανε εμφάνιση-έκπληξη
έκανε ο Φαρέλ Γουίλιαμς.

«Ξεκινήσαμε πριν από 31 χρόνια για να καταπολεμήσουμε το πρόβλημα της φτώχειας και είμαι υπερήφανος που ακόμη κάνουμε επιθέσεις με το ίδιο σθένος της πρώτης μέρας και με πολύ μεγαλύτερο στρατό», συμπλήρωσε ο Τζόουνς, που με το theme «Game of Thrones» έκανε πολύ κόσμο να συζητά γι' αυτόν στις ΗΠΑ.