ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΡΑΖΟΥΝ

«Αναψε ένα κερί για το μωρό»: Η συγκλονιστική στιγμή που ο δύτης βρήκε την 6χρονη Σιέρα στο βυθό της λίμνης Μεμί [εικόνες]

07:58
13.06.2019

Η σορός της μικρής Σιέρα, της 6χρονης που έπεσε και αυτή, όπως και η μητέρα της, θύμα του serial killer της Κύπρου, εντοπίστηκε χθες στο βυθό της λίμνης Μεμί.

Πρόκειται για το έβδομο θύμα του Νίκου Μεταξά τη σορό της οποίας έψαχναν από το Πάσχα να εντοπίσουν δύτες στο βυθό της λίμνης που έγινε τάφος για την ίδια αλλά και για άλλα θύματα του δολοφόνου που σόκαρε όχι μόνο την Κύπρο αλλά και τον πλανήτη.

Η συγκλονιστική στιγμή που βρήκαν την 6χρονη, θύμα του serial killer

Η εταιρεία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσής της 6χρονης Σιέρα έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης που εντόπισε την σορό της 6χρονης με τον συντονιστή της επιχείρησης.

Ο δύτης Πάμπος Ομήρου λέει αρχικά στον συντονιστή Εντουάρντο Μπράνκο να ανάψει ένα κερί. «Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;» ρωτά ο συντονιστής με τον δύτη να του απαντά «για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου».

Serial killer: Συγκλονίζουν οι φωτό του δύτη που βγάζει την 6χρονη Σιέρα

Η εταιρεία ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook και φωτογραφίες από την επιχείρηση της Τετάρτης με τον δύτη να φαίνεται σε μια από αυτές να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον ουρανό.


DIVER: EDWARD...
SUPERVISOR: ΕΛΑ ΠΑΜΠΟ...
DIVER: ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ.
SUPERVISOR: ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΠΑΜΠΟ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ;
DIVER: ΓΙΑ ΤΟ...

Posted by Brasal Marine Services Ltd on Wednesday, June 12, 2019