ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο Γιάγια Τουρέ πάει σε ομάδα β’ κατηγορίας στην Κίνα!

14:14
16.05.2019

Μετά τον Ολυμπιακό, ο Γιάγια Τουρέ φαίνεται πως βρήκε τον νέο του προορισμό, στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Ιβοριανός άσος που έμεινε ελεύθερος στα μισά της σεζόν στην Super League, ετοιμάζεται να την... κάνει για Ασία, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει προσφορά από ομάδα της β’ κατηγορίας της Κίνας!

Συγκεκριμένα, η «Sun» υποστηρίζει ότι ο πρώην μέσος των «ερυθρόλευκων» έχει μια καλή οικονομική προσφορά από την ομάδα Κινγκντάο και θα αναχωρήσει άμεσα για την Κίνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις!

Ο Τουρέ ήθελε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο

Ο Τουρέ είχε δηλώσει πρόσφατα πως συνεχίζει το ποδόσφαιρο, διαψεύδοντας ουσιαστικά τον μάνατζέρ του, Ντμίτρι Σέλουκ. Ο Ουκρανός είπε πρόσφατα σε δηλώσεις του, ότι θα κρεμούσε τα παπούτσια του, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει. Βρισκόταν σε αναζήτηση συλλόγου και τελικά, αν ισχύει το δημοσίευμα, θα καταλήξει στην δεύτερη κατηγορία της Κίνας, μια κίνηση σαφώς με οικονομικό κίνητρο κυρίως...

Η μεταγραφή βέβαια δεν έχει κλείσει, αφού θα πρέπει να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. Ο Τουρέ πάει εκεί για να αντικαταστήσει τον αρχηγό της Κινγκντάο, Χουάν Βερδού, ο οποίος τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.