ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ

Μπήκε «λουκέτο» σε δυο συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ

17:37
03.02.2020

Λουκέτο σε δυο συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ορμύλια και στα Χανίων έβαλαν χθες οι Αρχές.

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στο κλείσιμο δυο συνδέσμων των φίλων του ΠΑΟΚ στην Ορμύλια και στα Χανιά. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και τα μέλη του συνδέσμου της Κρήτης τοποθετήθηκαν τοποθετήθηκαν μέσω διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν: «Συνήθως από αυτή εδώ τη γωνιά εδώ και αρκετά χρόνια τα λέμε για την αγαπημένη μας ΠΑΟΚάρα και ενημερώνουμε για τις δράσεις του Συνδέσμου μας. Σήμερα δεν θα το κάνουμε αυτό και φυσικά όποιος νομίζει ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας των αποψινών ηττών πλανάται οικτρά καθώς αυτές ποτέ δεν μας πτόησαν.

Σήμερα και ενώ υπήρχε προγραμματισμένη η κοπή της πίτας του Συνδέσμου μας για το 2020 τα φώτα του Συνδέσμου μας δεν άναψαν για πρώτη φορά μετά από 24 συναπτά έτη ενώ έπαιζε η ΠΑΟΚάρα μας μιας και η αστυνομία αποφάσισε να τον σφραγίσει για τους τυπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με κάποια σημεία του σχετικού Νόμου.

Όποιος γνωρίζει τον Σύνδεσμο μας δεν μπορεί να ισχυριστεί τίποτα άλλο πέρα από το ότι αποτελούσε ένα κόσμημα για το οπαδικό κίνημα και φυσικά σε αυτό το κόσμημα οι αρχές αποφάσισαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους. Αυτή την στιγμή δεν θέλουμε και δεν πρέπει να πούμε περισσότερα καθώς είμαστε εν θερμώ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε ο Νοτιότερος εν Ελλάδι Σύνδεσμος της ΠΑΟΚάρας μας να επιστρέψει στη δική του ασπρόμαυρη κανονικότητα. Έχουμε περάσει κι άλλες δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια και αυτές μας τρέφουν και μας δυναμώνουν.

Εις το επανιδείν… »