ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Η ΒΑΝΕΣΑ ΜΠΡΑΪΑΝΤ

Κόμπι Μπράιαντ: Το αίτημα της γυναίκας του για τους φιλάθλους που τον τιμούν

19:09
03.02.2020

Η σύζυγός του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, ζήτησε να μην πειράξει κανείς όσα ενθύμια αφήνουν για εκείνον έξω από το Staples Center.

Σοκαρισμένη παραμένει η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα, μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του θρύλου του μπάσκετ. Σε όλο τον κόσμο, οι εκδηλώσεις θαυμασμού για εκείνον δεν έχουν σταματήσει. Όπου γίνεται ένα αθλητικό γεγονός, τιμάται η μνήμη του. Ακόμα και στα ελληνικά γήπεδα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της μοιραίας συντριβής του ελικοπτέρου.

Φυσικά, έξω από το Staples Center, το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς στο οποίο μεγαλούργησε ο «Μπλακ Μάμπα» είναι γεμάτο από κεριά, φανέλες, λουλούδια και διάφορα αναμνηστικά που αφήνουν για εκείνον οι θαυμαστές του. Η γυναίκα του που έχει μείνει πλέον μόνη στη ζωή με τις τρεις κόρες τους ζήτησε από την Αστυνομία του Λος Άντζελες και από την ασφάλεια του γηπέδου να μην πειράξει κανείς όσα αφήνουν οι θαυμαστές του εκλιπόντος.

Το σχέδιο της οικογένειας Μπράιαντ με τα ειδικά κοντέινερ

«Η οικογένεια Μπράιαντ και συγκεριμένα η γυναίκα του, Βανέσα θέλει τα αντικείμενα που αφήνουν οι θαυμαστές να παραμείνουν εκεί. Σκοπεύουμε να τα καταγράψουμε και συνέχεια να τα συλλέξουμε προσεκτικά ένα προς ένα. Για την ακρίβεια μας ζητήθηκε να τα βάλουμε όλα σε ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ και θα τα στείλουμε στο σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια», ανέφερε άνθρωπος της ασφάλειας του Staples Center στην «New York Post».