ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ

«Φαρμάκι» από τη Marca για Αραούχο: Πλέον νοιάζεται μόνο για τα χρήματα

14:04
03.02.2020

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην ΑΕΚ έχοντας στο μυαλό του μόνο τα χρήματα.

Ντελίριο ενθουσιασμού έφερε στους φίλους της ΑΕΚ η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ελλάδα για την τρίτη του θητεία με τους κιτρινόμαυρους. Στην Ισπανία όμως, κάποιοι στάζουν φαρμάκι και μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει τα πάντα μόνο για τα… λεφτά.

Το δημοσίευμα της Marca για τον Σέρχιο Αραούχο

Η ισπανική εφημερίδα «Marca» αφιέρωσε ένα κείμενό του στον Σέρχιο Αραούχο με αφορμή την μεταγραφή του από την Λας Πάλμας στην ΑΕΚ. Η πορεία του Αργεντινού στο ισπανικό ποδόσφαιρο φαίνεται, εξάλλου, να λαμβάνει τέλος.

«Το
παραδέχομαι, η αποχώρηση του Σέρχιο
Αραούχο από την Ισπανία δεν με εξέπληξε»,
αναφέρει αρχικό το κείμενο για τον
28χρονο επιθετικό και συνεχίζει: «Έχω
σταματήσει να πιστεύω σε εκείνον εδώ
και αρκετό καιρό παρότι πάντα ήλπιζα
πως κάνω λάθος. Κάθε καλοκαίρι έλεγα
πως αυτή η σεζόν είναι η δική του ώρα.
Ίσως επειδή πάντα περιμένεις πολλά από
καλούς παίκτες και δίχως αμφιβολία, ο
Αραούχο είναι πολύ καλός. Πλέον όμως
έχει χάσει την δίψα του για το παιχνίδι
και την διάθεσή του για ποδόσφαιρο».

Έπειτα, οι Ισπανοί τονίζουν πως ο ίδιος εδώ και μερικά χρόνια παίρνει τις αποφάσεις του με μοναδικό γνώμονα τα χρήματα: «Πλέον ενδιαφέρεται μόνο για ένα πράγματα. Τα λεφτά. Δεν τον κακίζω επ’ αυτού. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο «Τσίνο» σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο αυτό το ζήτημα τα τελευταία πέντε χρόνια. Πάντοτε ήταν ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Κανείς δεν… ακουμπούσε τον μισθό του.

Πρώτα ήθελε να πάει στη Κίνα, εξέτασε προτάσεις από τα ΗΑΕ και κατέληξε στην Ελλάδα. Στο μυαλό του είχε μόνο το πως θα προσθέσει μηδενικά στον λογαριασμό του. Θα τον θυμόμαστε ως τον παίκτη που έστειλε την Λας Πάλμας στον παράδεισο και που δάγκωσε το χέρι που τον τάιζε τόσα χρόνια».

Με… περικοπές
στην Ελλάδα και την ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο, πάντως, για να γυρίσει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ δέχθηκε μια μεγάλη περικοπή στον μισθό του. Περίπου στα 1.300.000 ευρώ ανέρχονταν ο μισθός του στην Λας Πάλμας, ενώ στην Ένωση οι ετήσιες αμοιβές του δεν θα ξεπερνούν τις 800.00 ευρώ.

Η αλήθεια είναι, πως πάντα ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του συλλόγου από τις Κανάριες Νήσους, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έτρεφαν για εκείνον.