ΠΑΡΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Εξαλλος ο προπονητής του Νεϊμάρ με το πάρτι του -«Δίνει την εντύπωση πώς δεν είμαστε επαγγελματίες» [εικόνες]

16:47
03.02.2020

Σε… λευκό φόντο γιόρτασε τα 28α γενέθλιά του ο Νεϊμάρ με τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ να έχει τις αντιρρήσεις του για το πάρτι.

Ο Νεϊμάρ συχνά απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητα για έξω-αγωνιστικούς λόγους. Διοργανώνει συχνά λαμπερά πάρτι και τώρα βρήκε αφορμή τα 28α γενέθλιά του για να γιορτάσει με φίλους, συμπαίκτες και οικογένεια. Μάλιστα, αυτή τη φορά το πάρτι του ήταν θεματικό μιας και άπαντες φορούσαν άσπρα ρούχα.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ είχε πάντως σοβαρές αντιρρήσεις για το συγκεκριμένο πάρτι λέγοντας πως είναι αποπροσανατολισμός ενόψει του αγώνα της ομάδας με τη Ναντ σε λίγες μέρες. Αυτό πάντως δεν σταμάτησε τους συμπαίκτες του, Έντισον Καβάνι, Κιλιάν Εμπαπέ και Άντερ Ερέρα να δώσουν το «παρών». Από τους… πρώτους έφτασαν οι Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες στο νυχτερινό κλαμπ «Γιόγιο» που βρίσκεται κοντά στον πύργο του Άιφελ.

Φυσικά, κανείς από τα ανώτερα κλιμάκια του συλλόγου δεν παρευρέθηκαν με τον τεχνικό, Τόμας Τούχελ να έχει ξεκαθαρίσει πως: «Δίνει την εντύπωση πως δεν είμαστε σοβαροί. Δίνει την εντύπωση πως δεν είμαστε επαγγελματίες και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε».