ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ESPN

Αντετοκούνμπο: «Οχι, δεν θα κλάψω σήμερα -Αγαπώ την οικογένεια μου μέχρι θανάτου» [βίντεο]

10:54
11.07.2019

Περίπου έναν μήνα μετά την ανάδειξή του ως MVP του πρωταθλήματος του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε και τον τίτλο του καλύτερου αθλητή στις ΗΠΑ σε ακόμη μια σπουδαία διάκριση.

Αυτή τη φορά όμως στην ομιλία του ο Έλληνας σούπερ σταρ του μπάσκετ με αρκετή δόση χιούμορ επεσήμανε ότι δεν θα δακρύσει και ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του, τους Έλληνες και όλους όσοι τον υποστηρίζουν.

«Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPN. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την βράβευση του και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στην σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα», κατέληξε.

Η ομιλία του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την βράβευση του έκανε και δηλώσεις ευχαριστώντας για ακόμη μια φορά την οικογένεια του.